Naši proizvodi su pravo rešenje za sve one koji žele lep i udoban životni prostor. Dva elementa o kojima vodimo najviše računa, jesu dizajn i funkcionalnost naše stolarije. Bez lepog i funkcionalnog proizvoda nema ni konačnog cilja, a to je zadovoljan kupac. Ponosni smo što možemo reći da smo u oba segmenta uspeli da postignemo vrhunske rezultate i ostvarimo zacrtani cilj.
Jedan od detalja pri izboru stolarije, na koji treba obratiti pažnju, svakako je dizajn. Stolarija zauzima velike površine svakog prostora i zbog toga izgled prozora i vrata nije zanemarljiva kategorija. Naši proizvodi su pažljivo izrađeni i odlikuju se vrhunskim dizajnom. Trudimo se da pažljivo saslušamo želje svakog kupca i ponudimo najoptimalnija dizajnerska rešenja.

Lepo dizajnirana stolarija međutim ne znači mnogo ukoliko nije funkcionalna, odnosno, ne obezbeđuje zaštitu od spoljnih uticaja, ne obezbeđuje dovoljnu količinu prirodnog svetla i ne štiti prostor od nepotrebnog gubitka energije.

DRVO

Uprkos sve češćem korišćenju metala i veštačkih materijala, drvo ostaje tradicionalno najbolji izbor za izradu fasadne stolarije. Pored svojih prirodnih izolacionih karakteristika i atraktivnog izgleda, drveni ramovi pružaju mogućnost raznovrsne obrade i modifikacije. Koristeći ovaj bezvremenski materijal u savremenoj konstrukciji, uz adekvatnu zaštitu, prevaziđen je problem trajnosti drvene stolarije. Ipak, zbog agresivnih atmosferskih uticaja, ne može se u potpunosti izbeći redovno održavanje.

Drvo je materijal koji dozvoljava kreativnost i u konačnom estetskom izgledu. Različitim tehnološkim procesima, drvo može izgledati i rustično i moderno.


DRVO - ALUMINIJUM

Odabirom kombinacije drvo - aluminijum, postiže se dodatna zaštita drveta od atmosferskih uticaja. Spoljna obloga od aluminijuma stolariju čini gotovo večnom. Ovo je ujedno i način da enterijer zadrži lepotu i toplinu koju može da pruži samo drvo, dok se obrada aluminijuma prilagođava eksterijeru objekta. Sama konstrukcija dozvoljava varijaciju unutrašnjeg izgleda stolarije shodno različitim zahtevima u okviru objekta, dok eksterijer ostaje isti.

Ovakva konstrukcija je idealno rešenje za one koje brinu vremenski uslovi i troškovi održavanja, a ne žele da se odreknu lepote i prirodnosti drvene stolarije.
© kopiranje, distribucija i adaptacija sadržaja ovog sajta nije dozvoljena.
Sva prava zadržava preduzeće "Domis" Čačak.